Tadic verkozen tot Speler van de Week in Champions League

8 maart 2019, 12:32   Bijgewerkt: 8 maart 2019, 12:41

Dusan Tadic is verkozen tot speler van de week in de Champions League. Dat heeft de UEFA vrijdagmiddag via de officiële kanalen bekendgemaakt. De Ajax-aanvaller speelde in Estadio Santiago Bernabéu naar eigen zeggen zijn beste wedstrijd uit zijn loopbaan en kreeg de voorkeur boven de drie andere genomineerden: Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Romelu Lukaku (Manchester United) en Moussa Marega (FC Porto).

Dat Tadic de voorkeur heeft gekregen boven het drietal, is niet verrassend. De Serviër in Nederlandse dienst had met één doelpunt en twee assists een enorm aandeel in de stunt van Ajax in Madrid. Daarnaast versierde de aanvaller de vrije trap waaruit Lasse Schöne het beslissende doelpunt maakte.

Tadic werd na de 1-4 zege van Ajax in de Spaanse hoofdstad overladen met complimenten. Het mooiste compliment kreeg hij van L'Equipe. De Franse sportkrant beoordeelde het optreden van de dertigjarige Serviër met een 10. Het was pas de tiende keer dat een speler de allerhoogste beoordeling kreeg van de vaak kritische krant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen