Slutsky zegt nog niet met welke spits hij tegen Feyenoord start

8 maart 2019, 13:35

Het is nog even afwachten wie zondagmiddag bij Vitesse in de punt van de aanval staat. Leonid Slutsky heeft de keuze uit twee spitsen: Thomas Buitink en Mohammed Dauda. Zij zullen allebei speeltijd krijgen tegen Feyenoord, maar Slutsky laat nog niet los met wie van de twee hij begint.

Dauda startte afgelopen weekend tegen NAC Breda (4-1), maar moest door een hoofdblessure na een halfuur de strijd staken. Zijn vervanger, Buitink, maakte een goede indruk, scoorde een doelpunt en was ook belangrijk als aanjager. Wie van de twee voorkeur krijgt, vertelt Slutsky niet aan Omroep Gelderland. "Het is alleen de vraag wie er zal starten en wie er zal invallen. Dan zal de één 55 minuten spelen, de ander 35 minuten spelen. Dauda is in ieder geval weer fit na zijn hersenschudding van vorige week."

Met Arnold Kruiswijk, Charly Junior Musonda, Jake Clarke-Salter, Oussama Darfalou en Tim Matavz kent Vitesse veel blessuregevallen. Thulani Serero is een twijfelgeval voor het treffen met Feyenoord. Slutsky heeft goede hoop op het meespelen van de Zuid Afrikaanse middenvelder, Serero zelf twijfelt nog. "Dat is nog even afwachten", zegt hij aan De Gelderlander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen