Agüero troeft Van Dijk af in Speler van de Maand-verkiezing

8 maart 2019, 14:33

Sergio Agüero is in de Premier League verkozen tot beste speler van de maand februari. Fans, de twintig aanvoerders en een panel van voetbalexperts gaven de Argentijnse aanvaller van Manchester City de voorkeur boven Virgil van Dijk, Ashley Barnes, Sean Longstaff, Sadio Mané, Paul Pogba, Wilfried Zaha en Luke Shaw.

Het is voor Agüero alweer de zesde keer dat hij verkozen wordt tot beste speler van de maand. In februari wist de Argentijn zowel tegen Arsenal (3-1) als Chelsea (6-0) een hattrick te scoren. Ook maakte hij een doelpunt tegen West Ham United, waardoor hij nu topscorer van de Engelse competitie is.

Van Dijk tast naast de prestigieuze prijs, maar werd door de spelersvakbond onlangs wél verkozen tot beste speler van februari. De Nederlandse verdediger van Liverpool maakte afgelopen maand twee doelpunten en hield in drie van de vier competitiewedstrijden de nul.

Trainer van de maand

Naast Agüero is ook Manchester City-trainer Pep Guardiola in de prijzen gevallen. De Spaanse trainer is verkozen tot Manager van de Maand. Unai Emery (Arsenal) en Ole Gunnar Solskjaer (Manchester United) waren de andere genomineerden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen