Zeldzaamheid: Vilhena vormt vraagteken bij Feyenoord

8 maart 2019, 14:33

Kenneth Vermeer kan spelen tegen Vitesse, maar achter Tonny Vilhena staat een vraagteken. Dat liet Giovanni van Bronckhorst vrijdag weten op de persconferentie van Feyenoord. Ook reservespeler Yassin Ayoub geldt als een vraagteken.

Vilhena is zelden geblesseerd, maar moet voor zondag toch vrezen. "Hij heeft deze week niet voluit kunnen trainen. We beslissen morgen over zijn inzetbaarheid", citeert het clubkanaal van Feyenoord hun trainer. Voor Vermeer, die afgelopen weekend tegen FC Emmen uitviel, ziet het er goed uit. "Hij heeft een goede week gehad en is weer aangesloten bij de groep."

De week van Feyenoord stond in het teken van de aanstelling van Jaap Stam als opvolger van Gio. "Ik ben heel goed met hem. Ik heb jarenlang tegen en met hem gespeeld. Ik wens hem alle succes met Feyenoord voor volgend seizoen", aldus Van Bronckhorst volgens RTV Rijnmond. "Hij heeft een robuust karakter, no-nonsense. Hij stond altijd zijn mannetje op het veld. Ik denk dat Stam dit over kan brengen op een groep. Vaak zie je dat trainers de eigenschappen meenemen die hij als trainer had. Dat is ook bij Stam."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen