Bahoui staat na debuut wederom in de basis van De Graafschap

8 maart 2019, 15:10

Henk de Jong is genoodzaakt het elftal van De Graafschap op twee plekken te wijzigen. Doelman Hidde Jurjus staat een aantal weken buitenspel en aanvaller Charlison Benschop kampt met een lichte blessure. Dat betekent dat Nigel Bertrams en Nabil Bahoui zaterdag starten in de uitwedstrijd tegen Willem II.

Bahoui streek vorige maand transfervrij neer in Doetinchem en speelde afgelopen vrijdag tegen ADO Den Haag (1-1) voor het eerst in de basis. Tegen Willem II gaat hij in de spits opereren. "Nabil moest even wat inhaalwerk verrichten en had 'zware' benen, maar tijdens afgelopen trainingsweek zag je dat hij echt goed kan voetballen", zegt De Jong op het clubkanaal van De Graafschap. "Dat geldt trouwens voor de hele groep; de jongens hebben allemaal een heel aardig niveau gehaald."

De Jong ziet kansen voor zijn ploeg in Tilburg. "We proberen om die wedstrijd te winnen, daar hebben we een goede kans voor. We hebben gekeken hoe Willem II speelt, maar wij gaan ook daar ons eigen spel spelen. Dat hoort bij ons en we willen ook iets laten zien tegenover onze supporters, die weer in groten getale meegaan."

Lees ook: Eerlijke Henk de Jong doet pas op de plaats: "Mijn vrouw niet fit"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen