De Jong blijft ondanks alle lovende kritieken realistisch bij Ajax

8 maart 2019, 16:04

Frenkie de Jong heeft genoten van de geweldige overwinning van Ajax in Madrid, maar wil absoluut niet naast zijn schoenen gaan lopen. "Ik heb nog veel te bewijzen. Eerst hier bij Ajax waar we voor heel belangrijke weken staan", aldus de realistische middenvelder, die beseft dat het komend weekend lastig genoeg wordt in de Eredivisie. 

De Jong werd gevraagd naar de foto die hij postte op Instagram (zie onder): Luka Modric keek toe hoe de Ajacied er met de bal vandoor ging. "Niet omdat ik er verder iets mee wilde zeggen. Ik bedoel: Modric is één van de grootste spelers ter wereld. Hij heeft alles gewonnen wat er te winnen valt. Zelfs de Gouden Bal", zei De Jong tegenover het Algemeen Dagblad.

De middenvelder beseft maar al te goed dat er zondag weer nieuwe uitdaging wacht voor Ajax: dan komt Fortuna Sittard op bezoek. "We hebben na de zege op Madrid wel even een feestje gevierd, maar vanaf nu is het ook weer zaak om ons te concentreren op de wedstrijd van zondag tegen Fortuna Sittard", wist De Jong. "Na zo'n wedstrijd is de volgende wedstrijd altijd wat moeilijker. Dat zal voor ons ook zo zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen