Advocaat kiest voor Bazoer, Memisevic vervanger van Doan

8 maart 2019, 18:54   Bijgewerkt: 8 maart 2019, 19:04

Dick Advocaat heeft ondanks de afgelopen incidenten een basisplaats ingeruimd voor Riechedly Bazoer bij FC Utrecht. De middenvelder krijgt de voorkeur boven Othman Boussaid. Bij FC Groningen ontbreekt Ritsu Doan vanwege een schorsing: Samir Memisevic is fit genoeg om te starten vrijdagavond en is zodoende zijn vervanger.

De basisplaats voor Bazoer komt gezien de recente trainingen niet als een verrassing, toch was hij in de korte tijd in de Domstad al betrokken bij een paar incidenten. Zo kreeg hij al een schorsing aan zijn broek van drie wedstrijden, terwijl hij vorige week als invaller een strafschop nam waar Dick Advocaat [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346834/advocaat-als-je-met-1-5-bij-heracles-wint-doe-je-het-goed/,_blank,niet bepaald blij mee was]. Toch is dat de enige wijziging die Advocaat na de 1-5 zege op Heracles Almelo heeft doorgevoerd bij zijn ploeg vrijdagavond.

Het passeren van Doan was voor Danny Buijs noodzakelijk: de Japanner kreeg vorige week twee keer geel en dus rood. Memisevic was vorige week nog geblesseerd en ook voor het treffen tegen FC Utrecht was hij een twijfelgeval, maar is toch fit genoeg om te starten. Verder kiest de jonge trainer ook voor dezelfde elf spelers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen