Tottenham Hotspur speelt dit seizoen nog in het nieuwe stadion

8 maart 2019, 20:45

Goed nieuws voor Tottenham Hotspur: het nieuwe stadion van de Engelse topclub wordt binnenkort in gebruik genomen. De komende weken worden er twee testwedstrijden gespeeld en als dat geen grote problemen aan het licht brengt, dan is Brighton & Hove Albion of Crystal Palace de eerste ploeg die op bezoek komt in de gloednieuwe thuishaven.

Dat meldt Tottenham via de officiële kanalen. Het nieuws is enigszins verrassend, omdat de verwachting was dat er dit seizoen niet meer gespeeld zou worden in het stadion dat op de plaats is gekomen van White Hart Lane. Meermaals kreeg de bouw namelijk een flinke tegenvaller, waardoor Tottenham noodgedwongen al het hele seizoen op Wembley speelt.

Om het onderkomen te mogen gebruiken in de Premier League en Champions League zijn twee losse certificaten nodig. Dus of Tottenham in beide competities in het nieuwe stadion zal spelen, is nog onbekend. Er is plaats voor 62 duizend toeschouwers in het stadion, dat nog geen naam heeft, maar wel 980 miljoen euro kostte.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen