Buijs blij met een punt voor Groningen, dat wederom de nul houdt

8 maart 2019, 23:23

FC Groningen-trainer Danny Buijs zat vrijdagavond 'niet rustig op de bank' tegen FC Utrecht. Volgens de jonge trainer kon het lang alle kanten op in de Domstad en moest hij uiteindelijk tevreden zijn met een punt. "De intentie was om te winnen, maar je moet wel realistisch blijven. Ik ben zeker blij met een punt uit bij Utrecht."

Dat vertelde hij tegenover FOX Sports. "Het begin was absoluut voor Utrecht, daarna hadden wij een fase dat we beter waren", zag Buijs, die vooral vond dat het aan de bal beter had gekund bij beide ploegen. "En had gemoeten. Het lag bij ons vaak aan de eindpass, daarin maakten we de verkeerde keuzes."

Zes clean sheets

Wel verloor de ploeg wederom niet en hield het voor de zesde keer in de laatste tien duels de nul. En dat bezorgde keeper Sergio Padt een goed gevoel. "Dat is lekker voor mij en de verdediging", aldus de doelman tegenover RTV Noord. "Ik krijg nu een aantal berichtjes op mijn telefoon, gelukkig positief van aard."

Hoewel Padt dus positief was over FC Groningen, wilde hij nog niet teveel omhoog kijken naar bijvoorbeeld de play-offs voor Europees voetbal. "Het verschil is acht punten met de nummer zestien, dus laten we eerst 34, 35 of 36 punten pakken. Dan zijn we veilig en kunnen we omhoog kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen