Belaagde Drommel kende geen angst na dreigende Oss-'fans'

8 maart 2019, 23:48

Joël Drommel was vrijdagavond een van de hoofdrolspelers bij FC Twente. Niet omdat de goalie blunderde, maar omdat hij na de 0-2 van de Tukkers tegen TOP Oss juichte in zijn zestienmetergebied. Vervolgens waren de 'fans' van de thuisploeg woedend en kreeg de keeper een bierdouche. Bang was hij desondanks niet. "Het zijn gekke gasten, maar ik ben nooit angstig. Ze kunnen over het hek springen, maar bang ben ik niet."

Dat vertelde hij over de supporters van TOP Oss, die zich sowieso misdroegen (zie video onder) tegenover RTV Oost. "Toen het 0-2 werd gingen de supporters van TOP Oss een beetje gek doen. Bier gooien en dat soort dingen", aldus de doelman. "Maar ik laat mij niet de kaas van het brood eten. Ik juichte gewoon omdat we hadden gescoord."

Ondanks alle onrust kon FC Twente uiteindelijk wel juichen vanwege de periodetitel. "Het feestje was iets minder, maar ik ga met een blij hoofd terug naar Enschede", verzekerde de keeper, die zich niet van de wijs liet brengen van de periode dat het duel werd stilgelegd. "We moesten gewoon de focus houden en de laatste minuten uitspelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen