Ajacied De Wit lovend over Tadic: "Hij houdt de ploeg bijeen"

9 maart 2019, 10:17

Volgens Dani de Wit is er niets geforceerd aan de manier hoe Dusan Tadic bij Ajax de selectie bijeen wil houden. De talentvolle middenvelder, die tegen Real Madrid inviel, is lovend over zijn Servische ploeggenoot.

In Het Parool steekt De Wit de loftrompet over zijn ervaren ploeggenoot. "Dusan is een heel goede jongen", zegt De Wit. "Als nieuwkomer probeert hij jong en oud te betrekken bij het team. Hij zoekt met iedereen contact, houdt de ploeg bijeen. Ik hoor soms dat hij overdrijft als hij na de 6-0 tegen VVV per se met de hele ploeg wil juichen om dat doelpunt, maar zo is hij ook achter de schermen, als mens."

De kwaliteiten van de voetballer Tadic staan voor de 21-jarige De Wit sowieso buiten kijf. "En de voetballer Tadic heeft geweldige statistieken", ziet De Wit. "Een keiharde werker bovendien. Hij neemt de spelers mee, net als Matthijs de Ligt. Als zij volle bak gaan, geloof me, dan kan niemand achterblijven", zegt De Wit, die ook in de beker tegen Feyenoord speelminuten kreeg van Erik ten Hag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen