Te Vrede wil niets anders dan drie punten op bezoek bij PSV

9 maart 2019, 12:18

NAC Breda staat zaterdagavond voor de loodzware opdracht op PSV te bestrijden in Eindhoven. Mitchell Te Vrede beseft dat het een moeilijke klus gaat worden, maar legt de lat desondanks hoog. Hij wil drie punten.

Te Vrede ontbrak door een blessure in het thuisduel met AZ en bekeek die wedstrijd tussen de harde kern. "De supporters steunen ons door dik en dun, ik vond het leuk om het te doen", zegt Te Vrede tegen BN De Stem. "Tussen de mensen voel je wat er leeft, hoe fanatiek ze zijn en wat het met ze doet. Die emotie... dat had ik niet eerder meegemaakt. Een mooie en waardevolle ervaring."

De spits is inmiddels weer fit en zet hoog in voor de wedstrijd tegen PSV. "Misschien dat mensen mij voor gek verklaren, maar ik ga naar PSV om te winnen. Anders kan je net zo goed niet komen opdagen en de punten cadeau geven", zegt de aanvaller. "Ajax zit achter ze aan, voor hen is het ook een stressvolle periode. De hoop is gericht op de laatste tien wedstrijden. Het programma is gunstig voor ons met ploegen waartegen we de punten kunnen pakken. Het kan nog steeds en ik zal er alles doen, zodat ik later niet kan zeggen: had ik maar dit en had ik maar dat gedaan."

Te Vrede beschikt over een aflopend contract en weet nog niet waar zijn toekomst ligt. "Zolang ik niks hoor van NAC, kan ik er niet over praten. Ik accepteer dat het lastig is voor de club. Het is zoals het is. Als er niets is besproken, kan ik er niet over nadenken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen