Boere is basisplaats kwijt bij FC Twente: "Ik snap het niet"

9 maart 2019, 15:17

Tom Boere stond vorige week nog in de basis tegen Roda JC, maar moest vrijdag op de bank plaatsnemen bij FC Twente. De aanvaller kwam tegen TOP Oss (0-2 winst) twintig minuten voor tijd in het veld en liet na het duel weten niet blij te zijn met zijn situatie.

Uitgerekend tegen zijn oude club had Boere geen basisplaats. "Natuurlijk is het extra zuur als je tegen je oude club op de bank zit, maar het is altijd zuur om op de bank te zitten. Dat is vervelend. Of ik het terecht vind? Nee", spreekt hij klare taal tegen FOX Sports. "Ik snap het niet. Ik praat er ook niet over met de trainer. Ik heb deze week gewoon getraind en tijdens de training zag ik dat ik op de bank zou zitten. Verder heb ik er niet met hem over gesproken."

Jari Oosterwijk en Fred Friday vormden vrijdag het spitsenduo, waardoor Boere op de bank zat. De aanvaller staat dit seizoen al op dertien goals. "Het is dit seizoen al vaker gebeurd, van de bank naar de basis en andersom. Er zijn moment dat je om uitleg hebt gevraagd, maar op een gegeven moment houdt dat op. Die uitleg hou ik liever tussen hem en mij, maar het was niet iets waar ik veel mee kon. Het antwoord was niet heel bevredigend. Ik probeer gewoon door te gaan en hard te werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen