Lyon kent slechte generale voor returnduel met Barça

9 maart 2019, 19:07   Bijgewerkt: 9 maart 2019, 19:14

Olympique Lyon heeft in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona geen vertrouwen getankt. De Franse club gaf op bezoek bij Strasbourg een dubbele voorsprong weg en speelde met 2-2 gelijk. Met de belangrijke wedstrijd van woensdag in het achterhoofd trad Lyon niet op volle sterkte aan.

Zo zaten onder meer Memphis Depay, Nabil Fekir en Bertrand Traoré op de bank bij de nummer drie van de Ligue 1. Memphis kwam helemaal niet in actie, Fekir en Traoré werden in de slotfase van de wedstrijd nog binnen de lijnen gebracht. Doordat veel spelers rust kregen, startte Kenny Tete weer een keer in de basis bij Lyon.

Ondanks dat Lyon met een B-team speelde, leek het de volle buit over te houden aan de wedstrijd in Straatsburg. Moussa Dembélé zette de bezoekers al na drie minuten op voorsprong en de aanvaller verdubbelde vlak na rust vanaf de strafschopstip de score. Twintig minuten voor tijd ging het echter mis voor Lyon: in een kort tijdsbestek scoorde Ludovic Ajorque twee keer voor Strasbourg.

Lyon kan zich nu volledig focussen op de returnwedstrijd in de achtste finale van de Champions League tegen en in Barcelona. Het heenduel eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen