Smaakmaker Vlap vindt aantal tegengoals ongelooflijk

10 maart 2019, 08:51

Het aantal tegendoelpunten van SC Heerenveen is voor smaakmaker Michel Vlap onbegrijpelijk. De creatieve aanvaller ziet zijn ploeg, vooral dankzij hem en PSV-huurling Sam Lammers, heel makkelijk scoren, maar moet door het aantal tegendoelpunten telkens spannende wedstrijden spelen.

Ook op bezoek bij ADO Den Haag (2-3 winst) bleef het tot het laatst spannend. Vlap hoopte dat het duel na de 1-3 van Lammers gespeeld zou zijn, maar ADO kwam in de slotfase nog bijna terug. "Ik dacht wel dat de 3-1 heel erg bevrijdend zou zijn, maar dan is het één minuut later en valt hij er bij ons weer in", vertelt de aanvallende middenvelder vol verbazing bij FOX Sports. "Daar kan ik als voetballer met mijn verstand niet bij."

Ondanks zijn twee treffers in Den Haag oogt Vlap zichtbaar geïrriteerd, al is er al snel ruimte voor een kwinkslag. "We moeten dus iedere wedstrijd drie keer scoren om er iets uit te halen. Dat is ook wel weer mooi aan ons. Zo lang we de wedstrijden maar winnen, dan is het geen probleem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen