In genade aangenomen Rosheuvel niet blij met bijrol bij NAC

10 maart 2019 – Mikhail Rosheuvel is niet blij met zijn plek op de bank bij NAC Breda. De vleugelspeler is na zijn disciplinaire schorsing onder leiding van Mitchell van der Gaag zijn basisplaats kwijt en de coach geeft aan dat Rosheuvels reservebeurten ook bedoeld zijn om hem te prikkelen.

In genade aangenomen Rosheuvel niet blij met bijrol bij NAC

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De aanvaller van de hekkensluiter werd vorige maand door Van der Gaag buiten de selectie gezet en nadat hij weer in genade is genomen, begint hij louter vanaf de bank. "Dat ben ik zeker niet gewend", geeft Rosheuvel aan bij Omroep Brabant. "Het is ook niet leuk en daar baal ik ook van." Volgens Rosheuvel is hij wel degelijk bruikbaar voor zijn ploeg. "Ik heb dit seizoen bewezen met goals en assists van waarde te kunnen zijn."

Voor coach Van der Gaag is het na de 2-0 nederlaag bij PSV vrij simpel. Hij geeft de voorkeur aan andere spelers. "Aan de andere kant moet het voor Mikhail ook prikkelen dat anderen wel spelen. Verder kan het volgende week anders zijn, maar jongens die op zijn plaats kunnen spelen, krijgen ook een kans."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd