Onana hoorde nog niets van Barça en geeft Ramos trap na

10 maart 2019, 11:29

Andre Onana heeft zich uitgelaten over het gedrag van Sergio Ramos en de interesse van FC Barcelona. De doelman van Ajax erkent dat het een droom is om terug te keren bij de Catalanen, maar geeft aan dat er nog geen contact tussen club en speler is geweest.

In gesprek met het Spaanse Marca gaat het gesprek uiteraard over de historische zege van Ajax op bezoek bij Real Madrid. Met Onana op doel werd het in Santiago Bernabéu 1-4 en kegelde Ajax de regerend Champions League-houder uit het toernooi. "De trainer zei ons ook dat we ons eigen spel moesten spelen en de bal het werk moesten laten doen. We hebben onze stijl met het houden van het balbezit aangehouden", blikt Onana terug.

De veelbesproken soap rondom Sergio Ramos, die opzettelijk een gele kaart pakte en daardoor de return miste, had zijn uitwerking op het spel van Real, merkte Onana. "Ik denk dat hij wel twee keer nadenkt voordat hij dat nog een keer doet. Als hij er bij was geweest zouden we waarschijnlijk niet zo vaak hebben gescoord."

FC Barcelona

Twee weken geleden werd duidelijk dat FC Barcelona geïnteresseerd is in Onana. De Kameroener kan dus mogelijk terugkeren bij zijn oude club en liet eerder al weten [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/347045/onana-flirt-als-ik-terugga-naar-barca-raak-ik-weer-verliefd/,_blank,gevleid te zijn] door de interesse. Contact is er volgens Onana, die vertrouwen heeft in eigen kunnen, nog niet geweest. "Ik denk dat ik voor een topploeg kan spelen, maar ik zit al bij een club waar ik de kans krijg om iets groots neer te zetten. Ik heb al eens gezegd dat terugkeren bij Barcelona een droom zou zijn, maar nu ben ik bezig om een andere droom waar te maken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen