Van der Gaag stoort zich aan openingsfase 'erg mat' NAC Breda

10 maart 2019, 10:43

NAC Breda stond al na vijf minuten op achterstand bij PSV en dat schopte tegen het zere been aan van trainer Mitchell van der Gaag. De coach baalt van de slechte start van de hekkensluiter en zag zijn ploeg tegen een verre van sprankelend PSV uiteindelijk met 2-0 het onderspit delven.

"Je hoopt dat je ervan leert…", vertelt de trainer in gesprek met FOX Sports. Van der Gaag doelt daarmee op de identieke gelijkmaker die Vitesse vorige week maakte tegen de Bredanaars. "We werken met z'n allen hard om een resultaat te boeken, ook tegen de koploper. Dan is het teleurstellend om zo snel een doelpunt tegen te krijgen."

De coach vond zijn ploeg 'erg mat' voor de dag komen bij de lijstaanvoerder en zag vooral dat het eerste half uur de strijdlust ontbrak. Uiteindelijk stokte het bij slechts 2-0 en daardoor kijkt Van der Gaag al vooruit. "De komende weken gaan voor ons erg belangrijk worden."

Met FC Utrecht (thuis), VVV-Venlo (thuis) en Excelsior (uit) als komende opponenten, moeten er echt punten gepakt worden. Anders lijkt degradatie voorkomen onbegonnen werk voor NAC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen