Zelfs met karrevracht aan afwezigen is Isco niet nodig bij Real

10 maart 2019, 12:38

De positie van Isco is volledig uitzichtloos bij het Real Madrid van Santiago Solari. De Spaanse middenvelder ziet dat er meer dan een handvol spelers geblesseerd zijn bij de Madrilenen, maar zelfs nu is er voor Isco geen plek in de wedstrijdselectie. Tegen Real Valladolid doet De Koninklijke het wederom zonder hem.

Na de pijnlijke uitschakeling tegen Ajax moet Real zich tegen in de Spaanse competitie tegen laagvlieger Valladolid herpakken. Dat doet het zonder Gareth Bale, Dani Carvajal, Vinicius Júnior, Lucas Vázquez, Mariano Diás en Marcos Llorente. Het zestal is geblesseerd, maar minuten voor Isco zitten er niet in. De 36-voudig international, die op gespannen voet leeft met Solari, wordt ook nu buiten de selectie gehouden.

Ook tegen Ajax zat Isco niet bij de wedstrijd selectie. Daarom besloot de creatieve middenvelder het trainingscomplex te verlaten en de wedstrijd niet bij te wonen. Of Isco daarom buiten de selectie is gelaten, wil Solari niet zeggen. De Argentijn ging ook niet in op vragen over zijn toekomst bij de club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen