FC Emmen houdt trainer Lukkien langer aan boord

10 maart 2019, 17:14   Bijgewerkt: 10 maart 2019, 18:02

Dick Lukkien gaat voorlopig nog niet weg bij FC Emmen. Het contract van de 46-jarige trainer is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2021. Dat maakt de club uit Drenthe zondagmiddag na het 1-1 gelijkspel tegen Heracles Almelo wereldkundig.

"FC Emmen is een club in de groei, dat past goed bij de fase waar ik als trainer ook in zit. Ik heb het onwijs naar mijn zin bij deze club en de supporters zijn geweldig. Dus ik ben blij dat ik hier na dit seizoen nog twee jaar mag zijn", aldus de trainer via de clubkanalen.

De naam van Lukkien zong de voorbije dagen ook rond in Zwolle; de huidige trainer van FC Emmen werd genoemd als mogelijke opvolger voor Jaap Stam, die komende zomer de overstap maakt naar Feyenoord. Door het contractnieuws kan een streep gezet worden door de naam van Lukkien, wiens vorige contract in de zomer van 2020 zou aflopen.

De in Winschoten geboren Lukkien staat sinds 2016 aan het roer in Emmen. Met de Drentse club presteerde de trainer vorig seizoen het schier onmogelijk en promoveerde hij naar de Eredivisie. In het eerste seizoen op het hoogste niveau presteert Emmen boven verwachting: de promovendus staat weliswaar zestiende, maar veroverde al 25 punten. Het gat met nummer twaalf ADO Den Haag is slechts twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen