Gisteren gemist: Real Madrid herstelt zich, Bosz en Rutten winnen

11 maart 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 10 maart.

Real Madrid overleeft knotsgek begin en spoelt Ajax-kater weg

Met kunst- en vliegwerk heeft Real Madrid zondagavond het uitduel met Real Valladolid tot een goed einde gebracht. De Madrilenen overleefden een krankzinnige slotfase waarin de thuisploeg pas na vier pogingen op voorsprong kwam. Uiteindelijk trok De Koninklijke de wedstrijd naar zich toe: 1-4. Zo eindigt de rotweek van Real Madrid toch met een positieve noot.

Bosz en Leverkusen komen goed weg in bizar sneeuwduel

Bayer Leverkusen heeft zondagavond op bezoek bij Hannover 96 ternauwernood puntenverlies afgewend. In een wedstrijd die flink werd beïnvloed door een hevige sneeuwstorm gaf de formatie van trainer Peter Bosz in de tweede helft een 0-2 voorsprong weg. Door een late goal won Die Werkself alsnog met 2-3.

Rutten plaatst zich met Anderlecht voor play-offs

Het RSC Anderlecht van Fred Rutten heeft zich zondagavond geplaatst voor de play-offs, waarin zes teams strijden om de Belgische titel. De club van de Nederlandse trainer is door een 2-0 overwinning op KV Kortrijk naar de vijde plaats gestegen en kan een top zes-notering niet meer mislopen.

'Feyenoord waagde tevergeefs poging bij Louis van Gaal'

In de zoektocht naar de opvolger van Giovanni van Bronckhorst heeft Feyenoord vorige maand een blauwtje gelopen bij Louis van Gaal. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De poging van de Rotterdamse club werd direct met een nee beantwoord.

Huntelaar en Mazraoui verlengen contract bij Ajax

Ajax sluit een topweek met overwinningen op Real Madrid en Fortuna Sittard af met dubbel contractnieuws. Zowel Klaas-Jan Huntelaar als Noussair Mazraoui heeft zijn handtekening onder een nieuw contract gezet. Huntelaar plakt er nog een jaar aan vast en ligt nu tot volgend jaar zomer vast. Mazraoui heeft zijn krabbel gezet onder een verbintenis tot medio 2022 gezet.

De Boer wint wederom niet met Atlanta United

Het Amerikaanse avontuur van Frank de Boer verloopt nog niet zoals hij had gehoopt. Atlanta United heeft ook in de tweede competitiewedstrijd van het seizoen punten gemorst. Voor eigen publiek kwam de club van de Nederlandse trainer niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Cincinnati.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen