De Boer wint wederom niet met Atlanta United

11 maart 2019, 00:17

Het Amerikaanse avontuur van Frank de Boer verloopt nog niet zoals hij had gehoopt. Atlanta United heeft ook in de tweede competitiewedstrijd van het seizoen punten gemorst. Voor eigen publiek kwam de club van de Nederlandse trainer niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Cincinnati.

De start van de wedstrijd was nog veelbelovend voor Atlanta. Josef Martínez, vorig seizoen topscorer in de Amerikaanse competitie, werd vroeg in de wedstrijd weggestoken door Julian Gressel en verschalkte doelman Brad Guzan met een schot in de lange hoek. De vroege goal van Martínez kreeg geen vervolg, al waren de betere kansen wel voor Atlanta. Vijf minuten voor tijd dompelde Roland Lamah (ex-Roda JC) de thuisploeg in rouw door de 1-1 te maken.

De remise tegen Cincinnati is een flinke domper voor De Boer, die moeizaam is begonnen aan zijn avontuur in de Verenigde Staten. De Nederlandse trainer ging bij zijn competitiedebuut met 2-0 onderuit tegen D.C. United en verloor in de nacht van woensdag op donderdag met 3-0 van CF Monterrey in de CONCACAF Champions League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen