De Boer wijt nieuwe tegenvaller Atlanta aan overvol programma

11 maart 2019, 08:54

Frank de Boer kreeg zondagavond de volgende tegenvaller als trainer van Atlanta United. De oefenmeester kreeg vlak voor tijd de gelijkmaker om de oren tegen Cincinatti en werd vervolgens op een fluitconcert getrakteerd door de supporters. "Ik denk niet dat dát eerlijk is, iedereen werkt erg hard en geeft de volle honderd procent."

Dat vertelde hij na het late gelijkspel (1-1) in de MLS tijdens de persconferentie. "Vorig seizoen zijn de supporters misschien een beetje verwend", zei De Boer over de hoge verwachtingen. Dat het vooralsnog niet wil vlotten, is volgens de oefenmeester ook te wijten aan het drukke programma. "Je zag vorig seizoen met FC Toronto hetzelfde toen ze in de Champions League speelden. We zijn niet gewend om vijf wedstrijden te spelen in zeventien dagen."

Komende donderdag moet Atlanta alweer aan de bak: de 3-0 nederlaag tegen Monterrey moet worden weggewerkt door de mannen van De Boer. "Dat is een hele goede ploeg, van wie je niet zomaar even wint", zei de oefenmeester, die wel flink baalde van de late gelijkmaker van Roland Lamah. "We waren dicht bij een goed resultaat, 1-0." De Nederlandse trainer ging bij zijn competitiedebuut nog met 2-0 onderuit tegen D.C. United.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen