Namli over vertrek Stam: "We gunnen het de trainer allemaal"

11 maart 2019, 10:09

Hoewel Jaap Stam al na enkele maanden in dienst van PEC Zwolle besloot om komende zomer te vertrekken naar Feyenoord, gunt iedereen de coach de stap naar Rotterdam-Zuid. In korte tijd maakte hij namelijk indruk in Overijssel. "We gunnen het de trainer allemaal", aldus Younes Namli over de transfer van de coach.

Dat vertelt de aanvoerder van de Zwollenaren tegenover Trouw. "Het is misschien jammer, maar zo werkt het nu eenmaal in het voetbal. Als je je kan verbeteren, dan ga je. Dat geldt voor trainers net zo goed", blijft Namli positief. Dat is de reden dat Stam na een half jaar Zwolle alweer achter zich laat komende zomer. 

Ook Zian Flemming snapt dat Stam naar De Kuip vertrekt, zo laat hij weten tegenover De Telegraaf. "Hij is een goede, duidelijke trainer, die niet schroomt om pittig of fel te zijn. Hij heeft ook een uitstraling die daar past. Hij staat voor hard werken, maar dat gaat ook gepaard met verzorgd voetbal. Die combinatie willen ze bij Feyenoord ook graag zien. In principe is het een goede match", denkt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen