Zidane ziet een ander Real: "Er zullen dingen veranderen"

11 maart 2019, 20:58   Bijgewerkt: 11 maart 2019, 21:10

De teruggekeerde Zinedine Zidane erkent dat er veel moet veranderen bij Real Madrid. De Fransman wil zich allereerst focussen op de resterende elf competitiewedstrijden en gaat zich dan richten op andere zaken. De 46-jarige is bovenal blij om terug te zijn bij De Koninklijke.

Dat vertelt hij op de persconferentie vlak nadat het duidelijk werd dat hij de ontslagen Santiago Solari opvolgt. Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez laat er geen twijfel over bestaan. "De beste coach ter wereld keert terug bij Real Madrid. Zidane, jij representeert de grootheid van deze club. Welkom thuis."

Onder leiding van Zidane werd onder meer drie keer de Champions League gewonnen. In mei besloot de oud-middenvelder uit zichzelf te vertrekken bij Real, maar nog geen tien maanden later is hij terug. Hij spreekt van een 'enorme verantwoordelijkheid' bij de Madrileense grootmacht, die sinds zijn vertrek in verval in geraakt. "Ik ben heel blij om hier terug te keren en dat is het belangrijkst. Ik ga morgen aan het werk om deze club terug te brengen naar waar het verdient te zijn"

Volgens Zidane is het duidelijk wat hem te doen staat. "Ik zal alles geven wat ik in me heb om het team beter te maken. Er zullen dingen veranderen, dat zal moeten. Maar dat heeft nu geen prioriteit. We hebben nog elf wedstrijden te gaan en het idee is om het seizoen goed te eindigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen