Gisteren gemist: Zidane terug bij Real, Ranieri wint bij terugkeer

12 maart 2019, 00:30   Bijgewerkt: 11 maart 2019, 23:39

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 11 maart.

Zidane ziet een ander Real: "Er zullen dingen veranderen"

De teruggekeerde Zinedine Zidane erkent dat er veel moet veranderen bij Real Madrid. De Fransman wil zich allereerst focussen op de resterende elf competitiewedstrijden en gaat zich dan richten op andere zaken. De 46-jarige is bovenal blij om terug te zijn bij De Koninklijke, waar hij nog geen tien maanden terug vertrok en maandagavond de per direct ontslagen Santiago Solari opvolgde.

Ranieri luistert terugkeer AS Roma op met moeizame overwinning

De terugkeer van Claudio Ranieri heeft AS Roma een 2-1 overwinning opgeleverd in de thuiswedstrijd tegen Empoli. Met de opvolger van de vorige Eusebio di Francesco langs de lijn boekte de club van Justin Kluivert en Rick Karsdorp een moeizame, maar zeer belangrijke driepunter in de strijd om de vierde plaats. Kluivert kreeg van Ranieri de kans vanaf de aftrap, terwijl Karsdorp pas in de slotfase in actie moest komen.

Beloftes Ajax en AZ zien De Wit uitvallen en spelen gelijk

Op De Toekomst hebben Jong Ajax en Jong AZ de punten gedeeld in de Eerste Divisie. De Amsterdamse gastheren kenden de eerste 65 minuten een oervervelende avond, want al na vijf minuten raakte Dani de Wit vanwege een vleeswond geblesseerd en even leek Ajax op een nederlaag af te stevenen. Noa Lang zorgde halverwege de tweede helft echter voor de gelijkmaker: 1-1.

Oranje Leeuwinnen onthullen WK-shirt: "We zijn superblij"

Het WK-shirt van de Oranje Leeuwinnen is bekend. De vrouwen spelen deze zomer in Frankrijk in een door Nike samengesteld tenue. Het meest opvallende detail aan het oranje shirt is de tulp op de borst. Over minder dan een maand wordt het shirt voor het eerst gedragen.

Idrissi kan interlanddebuut Marokko ruiken na definitieve selectie

Oussama Idrissi kan zich opmaken voor een debuut in het Marokkaanse nationale elftal. De buitenspeler van AZ is door bondscoach Hervé Renard opgenomen in de definitieve selectie van de Leeuwen van de Atlas, die deze maand nog twee interlands afwerken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen