Salah zou Champions League-droom opofferen voor landstitel

12 maart 2019, 09:12

Als klein jongetje droomde hij van het winnen van de Champions League, maar Mohamed Salah wil op dit moment het liefst de dromen van de Liverpool-aanhang waarmaken. De supporters willen uiteraard ook dolgraag het miljardenbal winnen, maar het veroveren van de landstitel vinden zij nog nét iets belangrijker.

"De Champions League is voor mij de meest prestigieuze competitie, maar de club en stad dromen van het winnen van de landstitel. Daarom ben ik bereid om mijn droom voor hun droom op te offeren. Het zou nog mooier zijn als we beide titels winnen, daar gaan we voor", aldus de Egyptische aanvaller in Engelse media.

Liverpool gaat woensdag in Zuid-Duitsland proberen de laatste acht van de Champions League te bereiken. Het heenduel met Bayern München eindigde in 0-0. In de competitie is Liverpool na enkele teleurstellende resultaten teruggezakt naar de tweede plaats met één punt achterstand op Manchester City. "Het enige wat we kunnen doen is de wedstrijden winnen en hopen dat zij een steekje laten vallen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen