Vennegoor beslist na WK over toekomst

19 juni 2006, 13:13

Jan Vennegoor of Hesselink zal pas over enkele weken beslissen waar hij volgend seizoen zal spelen. De lange spits heeft nog een doorlopend contract bij PSV, maar staat in de belangstelling van onder meer FC Porto. "Ik houd me daar nu helemaal niet mee bezig", aldus de international. "Ik concentreer me nu op het wereldkampioenschap."

De 27-jarige spits zegt het nog uitstekend naar zin te hebben bij PSV, maar sluit een avontuur in het buitenland niet bij voorbaat uit. "Het zou misschien wel leuk zijn om eens naar het buitenland te gaan. Ik kijk wel wat er op me afkomt. Voorlopig concentreer ik me op het Nederlands elftal. Over andere zaken wil ik niet te veel zeggen." 

"Uiteindelijk zijn we hier als team met maar één doel en dat is zo ver mogelijk komen. Mijn rol in dat team is duidelijk. Natuurlijk denk ik wel eens na over het moment dat ik moet invallen. Dat is alleen geen letterlijke droom. Ik hoop dat ik speelminuten krijg en dat ik dan oorlog kan maken. Ik hoef zelf niet persé dat doelpunt te maken. Als een verdediger een fout maakt omdat ik hem onder druk zet en iemand anders kan scoren, ben ik ook gelukkig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen