Van Polen: "Ajax is een ploeg die hoop ruimte weggeeft"

12 maart 2019, 14:37

Bij PEC Zwolle weet men dat het lastig wordt om woensdagavond een goed resultaat neer te zetten tegen Ajax. De Zwollenaren verkeerden de voorbije tijd in een wat mindere fase, maar de remise tegen AZ (0-0) van afgelopen weekend heeft ze weer wat vertrouwen gegeven. Bram van Polen en Kingsley Ehizibue zien kansen in Amsterdam.

Natuurlijk weet Van Polen dat Ajax in goeden doen is. Door de stunt tegen Real Madrid in de Champions League is het vertrouwen van de Amsterdammers alleen maar toegenomen. "Ajax heeft een goede ploeg en zit in een goede flow, maar heeft wel een ploeg die een hoop ruimte weggeeft. Het is ook een ploeg waar je tegen kunt voetballen áls je durft. Met dat idee gaan we die kant op", blikt de aanvoerder vooruit in gesprek met het televisiekanaal van PEC Zwolle.

Ehizibue denkt ook dat het niet onmogelijk is om Ajax te verrassen. "Er zijn genoeg clubs die daar punten hebben gehaald. Bij ons liggen de mogelijkheden aan de zijkanten. Ajax geeft veel ruimte weg, dus dat moeten we goed benutten. Als we honderd procent scherp zijn, komen er mogelijkheden voor ons", aldus de vleugelverdediger.

Aanvankelijk zou Ajax - PEC Zwolle anderhalve week geleden worden gespeeld, maar de KNVB besloot om de wedstrijd te verzetten zodat de Amsterdamse club meer tijd had om zich voor te bereiden op het Champions League-duel met Real Madrid. Die beslissing hield de gemoederen bezig, maar de spelersgroep van PEC Zwolle heeft zich nooit druk gemaakt. "Voor mij persoonlijk maakt het niet zoveel uit of we drie wedstrijden in de week spelen of elke week eentje. Ik heb het liefst iedere week drie wedstrijden als ik heel eerlijk ben. Het is lekker dat het nu weer over voetbal gaat", besluit Van Polen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen