Stam lijkt aantal spelers te gaan sparen tegen Ajax

12 maart 2019, 15:01

In zoveel woorden zegt hij het niet, maar Jaap Stam lijkt woensdagavond tegen Ajax een aantal spelers te gaan sparen. De trainer van PEC Zwolle zit in aanloop naar de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA al een beetje met de wedstrijd van zondag in zijn hoofd. Dan is directe concurrent Excelsior de tegenstander.

Doordat het duel met Ajax is verzet, speelt PEC Zwolle binnen een week tijd drie wedstrijden. "Dat speelt een rol, want je moet rekening houden met de wedstrijd van zondag. Iedereen kent het belang van die wedstrijd, dus je moet altijd kijken naar hoe je het morgen aanpakt, wat je wilt behalen en met wie je dat gaan doen. Eventueel maken we veranderingen of niet", aldus Stam in gesprek met FOX Sports.

Heel blij is Stam niet dat de wedstrijd met Ajax niet gewoon op de oorspronkelijke datum is gespeeld. "Maar we moeten deze situatie handelen. Het is niet prettig omdat je niet weet wat er morgen gaat gebeuren. Pakt iemand een kaart waardoor die geschorst is? Krijgt iemand een blessure waardoor het herstel zo lang duurt dat die niet bij de wedstrijd van zondag aanwezig kan zijn? Daar hebben wij mee te maken en andere clubs niet. Dat is toch wel spijtig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen