Bruggink denk dat Hallér op de deur bij Franse ploeg klopt

12 maart 2019, 19:57

De ontwikkeling van Sébastien Haller verloopt stormachtig. De Franse spits verruilde FC Utrecht in 2017 voor Eintracht Frankfurt, waar hij met name dit seizoen geweldig bezig is. Arnold Bruggink sluit niet uit dat de aanvaller binnenkort opgenomen wordt in de Franse selectie.

De teller van de spits staat dit seizoen al op veertien goals en negen assists. Ook in de Europa League presteert Haller goed. "Waarom hij niet bij het nationale voetbalelftal van Frankrijk speelt?", vraagt Bruggink zich af in het Algemeen Dagblad. "Tja, die hebben natuurlijk een overschot aan goede spelers. Maar ik denk dat hij wel op de deur klopt. Hij is nog maar 24 en is zowel fysiek als technisch sterk", zegt de analyticus, die tijdens zijn loopbaan bij Hannover 96 speelde.

Omdat Haller zo goed bezig is, kan de belangstelling van grotere clubs niet lang op zich laten wachten. Dat weet Bruggink ook. "Als hij op achttien goals en twaalf assists uitkomt aan het einde van dit seizoen, dan melden clubs zich vanzelf. Frankfurt zou dan gek zijn om hem niet te laten gaan. Hij heeft laten zien dat hij in de Bundesliga goed uit de voeten kan en ik voorzie dat hij nog niet aan zijn plafond zit, er zit zeker nog rek in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen