Voor Tedesco was 7-0-verlies 'grootste teleurstelling' als coach

13 maart 2019, 09:50

Hoewel Schalke 04 momenteel niet bepaald in goeden doen is, kwam de 7-0 (!) nederlaag dinsdagavond hard aan bij trainer Domenico Tedesco. Voor de oefenmeester voelde het verlies tegen Manchester City als een vernedering. "Het is de grootste teleurstelling in mijn carrière als coach."

Dat vertelde hij tijdens de persconferentie na het duel. "We zakten helemaal in elkaar", baalde hij. "De eerste dertig minuten speelden we nog best goed, maar na de penalty ging het niveau ver achteruit. We werden overklast door City." Ondanks de nederlaag wilde de coach toch nog positief blijven waar mogelijk. "We zullen niet opgeven. Als wij niet meer in onszelf geloven, wie doet dat dan nog wel?', vroeg de jonge trainer, die recentelijk steun kreeg van de clubleiding, zich hardop af.

"Ik heb nog niet aan een vertrek gedacht. Ik ben er trots op om trainer te zijn van Schalke 04 en maak me geen zorgen over mijn positie als coach", aldus Tedesco, die vooruit wilde kijken. "We hebben 48 uur om ons voor te bereiden op het duel met RB Leipzig. We hebben de overtuiging dat we dit nog kunnen omdraaien."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen