'Juich-actie' Huntelaar had niets te maken met verleden bij Real

13 maart 2019, 10:21

Het juichen van Klaas-Jan Huntelaar in Madrid na de 1-4 overwinning van Ajax zorgde vorige week voor nogal wat opschudding in de Spaanse hoofdstad. De ervaren spits toonde minutenlang zijn blijdschap door het feestje openlijk met het uitvak te vieren. Volgens de Spaanse critici een revanche vanwege het feit dat hij niet op een leuke manier vertrok bij De Koninklijke, maar dat is volgens Huntelaar totaal niet aan de orde. "Daar heb ik helemaal niet bij stilgestaan."

Dat vertelt hij tegenover Voetbal International. "Het was gewoon blijdschap van ons succes. Het was een geweldige avond en na afloop vierden we dat met al die fans. Ik zweepte de boel op door met mijn arm te zwaaien", legt hij uit over zijn in Madrid veelbesproken actie. "In mijn hand had ik het shirt van Real, maar dat was niet neerbuigend bedoeld of zo."

Wel voelde het voor The Hunter natuurlijk 'top' om op deze wijze terug te keren in Bernabéu. "En wat een wedstrijd", vond hij. "Wie we nu moeten treffen? Ik hoop niet op Manchester City, verder zie ik het wel. We moeten nu vooral met zijn allen beseffen tot waartoe we in staat zijn. Als je Real Madrid uitschakelt, en dat ook nog eens op zo'n manier, dan is dat een bevestiging dat we nog veel meer kunnen bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen