'AIK Solna biedt zich onmogelijk makende Mets uitkomst bij NAC'

13 maart 2019, 15:57

Aan het huwelijk tussen Karol Mets en NAC Breda lijkt spoedig een einde te komen. De verdediger diende recentelijk een transferverzoek in en met AIK Solna heeft zich inmiddels een serieuze kandidaat gemeld voor de Est. Door zijn actie traint hij overigens wel alleen nog met de beloften mee.

Dat schrijft BN/De Stem. Mets stond niet op het trainingsveld met het eerste team van NAC Breda, waar hij eerst niet welkom was vanwege zijn opmerkelijke [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346750/mets-wil-vertrekken-bij-nac-en-dient-transferverzoek-in/,_blank,transferverzoek]. Vorige week sloot hij weer aan, maar werd vervolgens door trainer Mitchell van der Gaag [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/347115/meer-heibel-bij-nac-breda-mets-van-training-gestuurd/,_blank,weggestuurd] vanwege zijn houding. "Als we weer verder gaan en je laat twee verschillende dingen zien, dan zeg ik: 'ga maar lekker naar binnen, want dit werkt niet.' Het is niet schokkend, het is wat je uitstraalt. Lichaamstaal vind ik redelijk belangrijk", aldus Van der Gaag destijds over zijn beslissing.

Door de interesse van de kampioen van Zweden lijkt er een uitweg te komen voor Mets, in wie NAC Breda in 2017 naar verluidt nog een ton investeerde. Het is nog onduidelijk over er een transfersom betaald gaat worden. Ondanks alle commotie werd de achterhoedespeler - die nog een contract tot en met 2020 heeft - overigens gewoon opgeroepen voor de nationale ploeg van Estland.

Lees ook: NAC Breda-spelers snappen timing transferverzoek Mets niet

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen