Van Ooijen dacht voorheen dat Van Bommel 'een rotzak' was

14 maart 2019, 08:54

De ontmoeting tussen PSV en VVV-Venlo betekent voor Peter van Ooijen een weerzien met zijn oude club. De 27-jarige middenvelder van de Venlonaren genoot zijn jeugdopleiding in Eindhoven, maar kwam niet verder dan zeven wedstrijden in de hoofdmacht. Zondagmiddag treft Van Ooijen ook oud-teamgenoot Mark van Bommel, van wie hij vroeger een slecht beeld had.

"Toen ik Mark van Bommel alleen van de televisie kende, dacht ik soms dat hij een ontzettende rotzak was. Wel een geweldige speler, maar hij zocht altijd de grenzen op en was vaak in beeld als hij aan het klagen was. Hij bleek totaal tegenovergesteld te zijn aan het beeld dat ik van hem vanaf de televisie had", vertelt Van Ooijen aan het Eindhovens Dagblad.

Van Ooijen legt uit dat Van Bommel niet alleen de topvoetballer was die het randje opzocht. "Maar ook iemand die heel geïnteresseerd is in je als persoon", vervolgt hij. "Hij probeerde mij, maar bijvoorbeeld ook Marcel Ritzmaier en Nigel Bertrams, altijd vooruit te helpen. Van Bommel genoot ook echt ervan als jonge spelers in iets progressie boekten. Dat zijn dingen die je de rest van je carrière onthoudt. We appen nog af en toe en spreken elkaar bij wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen