Onbegrip in Lyon: "Het was absoluut geen strafschop"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 maart 2019 – Jean-Michel Aulas is van mening dat FC Barcelona woensdagavond in het zadel is geholpen door de arbitrage. Na een kwartier werd Luis Suárez onderuitgegleden door Jason Denayer, maar volgens de voorzitter van Olympique Lyon had scheidsrechter Szymon Marciniak nooit naar de stip moeten wijzen. Aulas zegt dat Suárez op het been van Denayer stapte.

Onbegrip in Lyon: "Het was absoluut geen strafschop"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Bepaalde momenten hebben de uitkomst van de wedstrijd flink beïnvloed", zegt de voorzitter in Franse media. "We raakten Anthony Lopes kwijt (de doelman raakte na een halfuur geblesseerd, red.) en dan was er het ongelooflijke besluit om Barcelona een penalty te geven. Het was absoluut geen strafschop. Luis Suárez had zelfs geel moeten krijgen voor het simuleren van een overtreding."

De dienstdoende scheidsrechter deelde niet de mening van Aulas en gaf Barça een penalty. De VAR zag daarnaast geen reden om in te grijpen, waarna Lionel Messi vanaf elf meter mocht aanleggen. De Argentijn schoot raak en leidde daarmee een ruime zege op de Franse tegenstander in. Na de 0-0 in de heenwedstrijd won de Catalaanse club het returnduel voor eigen publiek met 5-1.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd