Mets krijgt zijn zin en verruilt NAC Breda per direct voor AIK

14 maart 2019, 14:11   Bijgewerkt: 14 maart 2019, 14:26

De wegen van NAC Breda en Karol Mets scheiden per direct. De 25-jarige centrale verdediger maakt de overstap naar AIK Fotboll, meldt de hekkensluiter van de Eredivisie via de officiële kanalen. Mets aasde al een tijdje naar een overstap naar de Zweedse club en haalde zich de voorbije tijd de woede van NAC op zijn hals.

Twee weken geleden diende Mets daags voor het uitduel met Vitesse een transferverzoek in. De ongelukkige timing - NAC kan elk punt in de strijd tegen degradatie goed gebruiken - werd hem niet in dank afgenomen. Mitchell van der Gaag zette de Estse verdediger uit selectie, nam hem vervolgens in genade weer aan en stuurde hem op de afsluitende training voor de wedstrijd tegen PSV van de training.

NAC wilde Mets aanvankelijk niet laten gaan, maar is uiteindelijk overstag gegaan. De club uit Breda houdt het drievoudige van de transfersom die het in het verleden heeft betaald over aan de verkoop van de verdediger, zo'n drie ton. NAC heeft daarnaast een doorverkooppercentage bedongen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen