Fout De Vrij kost Inter kwartfinale: "Zoiets wordt gelijk afgestraft"

15 maart 2019, 09:09

Het is Internazionale niet gelukt om door te dringen tot de kwartfinales van de Europa League. De Italiaanse ploeg speelde in het heenduel met 0-0 gelijk bij Eintracht Frankfurt en verloor donderdag op eigen veld met 0-1. Een fout van Stefan de Vrij kwam de ploeg duur te staan.

In de vijfde minuut verwerkte De Vrij een diepe bal niet goed, waarna Luka Jovic het karwei schitterend klaarde met een lob. "Dat was gewoon een fout en zoiets wordt gelijk afgestraft", zei De Vrij na afloop van de wedstrijd tegen FOX Sports. "Ik wilde de bal bewust niet laten stuiteren, maar de afstand naar het doel was nog te groot. Daarom wilde ik twee keer koppen, maar ik had de bal meer naar de zijkant moeten werken."

De Vrij zag dat Inter niet bij machte was om Frankfurt echt pijn te doen. "Het is natuurlijk klote dat het gebeurt, maar daarna waren er nog ruim tachtig minuten te spelen", weet de Nederlander. "Ik heb direct de knop omgezet en heb het vervolgens redelijk opgepakt, maar helaas was het niet genoeg om het nog om te draaien." Uiteraard is de uitschakeling in de achtste finales een domper voor Inter, dat het seizoen begon in de Champions League. "Het is heel teleurstellend hoe het gelopen is. De Europa League was na onze uitschakeling in de Champions League een heel belangrijk podium en dan is het extra pijnlijk als je eruit ligt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen