Vitesse gaat na dit seizoen kleiding van Nike dragen

15 maart 2019, 10:09

Vitesse wisselt na dit seizoen van kledingsponsor. De club draagt momenteel nog kleding van het merk Macron, maar gaat nu in zee met Nike. De Arnhemmers melden dat beide partijen een vierjarig contract overeen zijn gekomen.

Het is niet de eerste keer dat Vitesse kleiding van Nike gaat dragen, aangezien de club tussen 2012 en 2014 al twee seizoenen kleding van Nike droeg. De afgelopen vijf seizoenen was Macron de kledingsponsor van Vitesse. Overigens maakte ook FC Utrecht onlangs al bekend dat het na dit seizoen in kleding van Nike gaat spelen.

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse, spreekt van een mooie stap. "Nike is één van de grootste sportmerken wereldwijd. We hebben elkaar onder andere gevonden op het gebied van innovatie en creativiteit. Dit zie je terug in de manier waarop we met elkaar gaan samenwerken, maar ook in het design en de kwaliteit van de artikelen. Het thuisshirt wordt exclusief voor Vitesse ontwikkeld en geproduceerd waarbij de verbinding tussen de club en Arnhem nadrukkelijk terugkomt. Het uitshirt gaat geïnspireerd worden op 75-jaar Airborne en heeft enkele unieke kenmerken", laat hij alvast weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen