De Jong gaat na het weekend om tafel met SC Cambuur

15 maart 2019, 14:59

De kans is groot dat Henk de Jong na het weekend gepresenteerd wordt als nieuwe trainer van SC Cambuur. De coach vertrekt na dit seizoen vanwege privéomstandigheden bij De Graafschap wil dichter bij zijn huis in Drachten gaan werken en dus lijkt Cambuur zijn nieuwe club te worden.

De trainer verwacht na het weekend duidelijkheid te kunnen scheppen. "Er is interesse", geeft hij als antwoord op de vraag of hij aan de slag gaat bij Cambuur. "Er is interesse en daar mag maar één club trots op zijn: De Graafschap. Ik vertel de directie alles ook meteen eerlijk wat er speelt", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

De Jong focust zich nu op het duel van zaterdag tegen sc Heerenveen en gaat zich daarna beraden. Hij gaat na het weekend de gesprekken aan met Cambuur. "Die heb ik doorgeschoven tot na zondag, na de wedstrijd bij sc Heerenveen. De kans is dan ook groot dat ik alles meteen rondmaak. Het gaat namelijk niet om geld, maar om gevoel. Ik heb aangegeven wat er thuis speelt en daar kies ik gewoon voor. Na Heerenveen is er een interlandweekend en dan kan het ineens rond zijn. Het hoeft geen weken te duren, ik doe namelijk alles op gevoel en dan zijn de geruchten ook weg in het interlandweekend, zo wil ik het hebben. En dan zal Sandor (Van der Heide) met mij meegaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen