Advocaat hoopt dat Utrecht ontkomt aan vechtwedstrijd in Breda

15 maart 2019, 21:17

FC Utrecht maakt zich op voor een heet Avondje NAC. De Bredanaars spelen de komende twee wedstrijden thuis en die zijn cruciaal in de strijd tegen degradatie. "Die duels zijn waarschijnlijk voor hen de vraag of ze erbovenop komen of niet", verwacht Dick Advocaat.

"Het Avondje NAC is bekend en ik geloof dat het al vier dagen uitverkocht is. Dat zijn vervelende ploegen om tegen te spelen, het wordt een wedstrijd met heel veel strijd met het publiek erachter", citeert het Algemeen Dagblad de Utrecht-trainer. "Het belangrijkste is dat wij daar niet in mee gaan. Wij moeten de strijd wel winnen in duels maar er geen vechtwedstrijd van maken. Want dan krijg je het moeilijk."

NAC speelde vijftien van de zeventien punten in eigen huis bij elkaar en Utrecht is juist in uitwedstrijden sterk. "Dat is ook zo vreemd. Maar het is wel zo dat we van de laatste drie thuiswedstrijden, allemaal gelijkspel, er twee hadden kunnen winnen. Moeten winnen. Qua overwicht, controle en kansen. Dan lukt het net niet, maar qua spel is het allemaal wel heel aardig, tot aan het finale gedeelte. Daar stokt het vaak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen