Willem II door het dolle heen na 'verdiende' stunt bij Feyenoord

16 maart 2019, 22:31

Willem II zorgde voor een stunt van jewelste door in De Kuip met 2-3 van Feyenoord te winnen en bij de Tilburgers is de stemming vanzelfsprekend uitstekend. Trainer Adrie Koster en matchwinner Alexander Isak kijken vol trots terug "Een heel goed gevoel. Ik denk dat het verdiend is."

Koster zag dat zijn ploeg tot tweemaal terugkwam van een achterstand tegen Feyenoord en dat stemt de trainer van de bekerfinalist tevreden. "Ik sta hier met een heel goed gevoel en denk dat het een verdiende overwinning was", was zijn tevreden commentaar in gesprek bij FOX Sports.

De winnende treffer kwam op naam van Alexander Isak, die na een dribbel met de halve Feyenoord-verdediging wist af te rekenen en zo de zege veiligstelde. "Het was een soloactie, ik kwam vanaf de zijkant binnen en er was niemand om naar toe te spelen, dus ik moest alles in mijn eentje doen. Dat bleek geen probleem."

Met vijf goals uit vijf duels begint de Zweedse huurling uitstekend aan zijn Eredivisieperiode. Een vergelijking met Zlatan Ibrahimovic is snel gemaakt. "Maar ik besteed er niet zoveel aandacht aan. Als mensen me willen vergelijken, zijn dat mijn zaken niet."

Lees ook: Van Persie spreekt van 'heel slecht' Feyenoord na deceptie

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen