Büttner moet banken: "Ben het er zeker niet mee eens"

17 maart 2019, 09:19

Een hard gelag voor Alexander Büttner: de linksback moest van Vitesse-coach Leonid Slutsky op de bank beginnen tegen Heracles Almelo (3-2 verlies) en daar was de ervaren verdediger in gesprek met Omroep Gelderland na afloop behoorlijk geïrriteerd over.

"Ja, dat is een keuze van de trainer", meldt Büttner monter. "Ik ben het er zeker niet mee eens. Ik zat lekker in mijn vel en speelde goede wedstrijden. Ik was belangrijk. Als je dan op de bank wordt gezet, is geen één voetballer blij." Toch mocht de verdediger meer dan een helft lang opdraven in Almelo, omdat Max Clark twee keer geel kreeg en de defensieve orde hersteld moest worden. "Ik geef altijd honderd procent, in elke situatie. Ik denk dat je dat vandaag hebt kunnen zien, ook als invaller."

Ook met de ex-speler van onder meer Manchester United op het veld mocht het niet baten. De tien van Vitesse dolven het onderspit in de tweede helft. Onverdiend, geeft Büttner aan "Zelfs met tien man kwamen we er een paar keer goed uit. We hadden veel meer met de kansen moeten doen. Zonde dat je met lege handen naar huis gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen