'Fantastisch gevoel' voor Weghorst na eerste hattrick

17 maart 2019, 09:24   Bijgewerkt: 17 maart 2019, 09:31

Een heel trotse Wout Weghorst kijkt tevreden terug op zijn fantastische wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf. De niet voor Oranje opgeroepen spits van VfL Wolfsburg maakte in de 5-2 overwinning zijn eerste hattrick uit zijn loopbaan en leverde ook nog twee assists af.

Weghorst kwam deze zomer over van AZ en heeft van aanpassingsproblemen nog niets gemerkt. Zijn teller staat halverwege maart al op 12 competitietreffers en daarmee is hij na Roy Makaay en Arjen Robben de derde Nederlander die in zijn debuutjaar de dubbele cijfers haalt. "Ik had nog nooit een hattrick gemaakt, dus dat was een fantastisch gevoel. Voor een spits is dit denk ik de reden waarom ik elke week alles geef", vertelt hij na afloop aan de Duitse pers.

Ook in Duitsland is het traditie dat degene met drie goals de bal mee naar huis mag nemen. Weghorst deed er nog een schepje bovenop. "De jongens hebben de bal in de kleedkamer allemaal gesigneerd. Die neem ik straks mee naar huis en krijgt een plekje tussen wat andere mooie herinneringen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen