Van den Buijs maakt eerste goal: "Een ontzettend belangrijke"

17 maart 2019 – Dario van den Buijs kende een bijzondere avond op het veld van Heracles Almelo. De verdediger van de thuisploeg maakte zijn eerste goal voor de Heraclieden en bezorgde zijn ploeg zo al koppende de winst in een boeiend duel tegen Vitesse.

Van den Buijs maakt eerste goal: "Een ontzettend belangrijke"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Tegen de tien Vitessenaren had Heracles het na rust lang lastig, maar het hoofd van Van den Buijs brak de ban. Op de website van de club doet hij zijn verhaal. "Ik dacht dat het hands was dus ik was me eigenlijk helemaal niet bewust van wat er verder gebeurde. Toen zag ik dat Wout (Droste, red.) de bal kreeg en koos ik positie om de bal te verlengen richting de verre hoek. Hij zat er lekker in." 

De overwinning bezorgt Van den Buijs een heerlijk gevoel. "Het is een ontzettend belangrijke overwinning en we kunnen nu voorzichtig weer naar boven kijken. We speelden een moeizame wedstrijd maar gelukkig hebben we de drie punten hier kunnen houden."

Door de overwinning staat Heracles keurig op een zevende plaats. En wie weet zit er wel meer in het vat. Het gat met de nummer vijf Vitesse is slechts één punt.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd