Juventus verliest ongeslagen status op bezoek bij Genoa

17 maart 2019, 14:34

De ongeslagen status van Juventus in de Serie A is ten einde gekomen. De koploper verloor niet een van de eerste 28 duels, maar is zondag onderuit gegaan. Twee late goals van Genoa deden de koploper de das om: 2-0.

Cristiano Ronaldo scoorde midweeks een hattrick tegen Atlético Madrid, maar was zondag niet van de partij. Hij kreeg rust en zat niet bij de wedstrijdselectie van Juventus, dat in de Champions League Ajax als volgende tegenstander heeft. Hij was niet de enige belangrijke kracht die rust kreeg en dat kwam Juventus duur te staan. Vroeg in het duel kwam Paulo Dybala tot scoren, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

Waar Juventus niet scoorde, deed Genoa dat wel. Stefano Sturaro en Goran Pandev kwam in de slotfase tot scoren en zorgden voor een overwinning voor de middenmoter. Veel is er natuurlijk niet aan de hand voor Juventus, aangezien de voorsprong op Napoli met achttien punten nog altijd gigantisch is.