Bosz verliest van Klaassen en doet zeer slechte zaken

17 maart 2019, 15:40

Het is Bayer Leverkusen niet gelukt om aansluiting te vinden met de topvijf in de Bundesliga. De ploeg van Peter Bosz bleek zondag in eigen stadion niet opgewassen tegen Werder Bremen, dat met de zege aan de haal ging: 1-3.

Bosz verloor nog niet in eigen stadion en zag Leverkusen de laatste twee wedstrijden winnen in de competitie. Zondag ging het echter mis tegen Werder, waar Davy Klaassen weer in de basis stond. Na dertien minuten opende Max Kruse het bal door de 0-1 te maken. Hij krulde de bal heerlijk tegen de touwen. Toen Milot Rashica er tien minuten voor tijd 0-2 van maakte, werd het een onmogelijke klus voor Leverkusen.

Leon Bailey deed een kwartier voor tijd nog wel wat terug namens de thuisploeg, maar uitblinker Kruse zorgde er in blessuretijd voor dat het gat weer twee was: 1-3. Kruse gaf overigens ook nog de assist bij de 0-2. Leverkusen had de overhand in de wedstrijd, maar bleef wel met lege handen achter.

Leverkusen bezet de zesde plaats, met twee punten minder dan Eintracht Frankfurt. Werder staat nu achtste en heeft slechts vijf punten minder dan Leverkusen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen