Schwaab weet nog niet of hij zijn contract bij PSV gaat verlengen

17 maart 2019, 16:07

Het is nog onduidelijk of Daniel Schwaab volgend seizoen nog steeds speler van PSV is. De Eindhovenaren willen het aflopende contract van de centrale verdediger verlengen, maar de Duitser heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. Nu het clubvoetbal twee weken stil ligt, gaat Schwaab zich over het vervolg van zijn loopbaan beraden.

"Ik ga met mijn gezin kijken wat mogelijk is en bepalen wat we willen. En dan zullen we zien wat daar uitkomt. Nee, ik weet het echt nog niet", vertelt Schwaab tegenover Omroep Brabant. De dertigjarige Duitser is bezig aan zijn derde seizoen in dienst van PSV. De centrale verdediger werd onder Phillip Cocu een vaste waarde en speelt ook altijd onder Mark van Bommel.

De Duitser deed zondag ook negentig minuten mee tegen VVV-Venlo, dat door een laat doelpunt van Hirving Lozano met 0-1 werd verslagen. "Het was echt heel spannend. Misschien iets te spannend", aldus Schwaab. "Het was een vechtwedstrijd vandaag. Met die wind, het kunstgras en de sterke mannen van VVV. We hebben er alles aan gedaan om te winnen en dat is gelukt dankzij onze mentaliteit."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen