Bosz zag Bayer Leverkusen niet eerder zo slecht spelen

17 maart 2019, 21:53

Het was een frustrerende middag voor Peter Bosz. De Nederlandse trainer ergerde zich langs de zijlijn groen en geel aan het spel van zijn Bayer Leverkusen. De Duitse ploeg kwam een dramatische eerste helft niet te boven en verloor met 1-3 van Werder Bremen.

In gesprek met FOX Sports spuwt Bosz zijn gal over het eerste bedrijf. "Dit was het slechtste wat ik heb gezien sinds ik hier ben. In balbezit speelden we in een laag tempo, er was geen beweging en als we de bal kwijt waren, stonden we heel slecht georganiseerd. Dan word je weggecounterd", concludeert Bosz.

Leverkusen begon het duel met Werder Bremen zonder Kai Havertz, die in de nacht voor de wedstrijd ziek was. "Hij heeft de hele nacht last gehad van overgeven en diarree, dan kun je zo'n jongen niet negentig minuten laten spelen. Ik was blij dat hij in ieder geval de tweede helft meedeed. Maar het kan niet zo zijn dat onze manier van spelen afhankelijk is van één speler. We hebben meer goede spelers. En die goede spelers gaven de eerst helft niet thuis."

Leverkusen blijft door de nederlaag steken op plek zes en ligt vier punten achter op de vierde plaats, die aan het einde van de rit een Champions League-ticket oplevert. "Ik kijk niet zozeer naar de vierde plaats. We moeten bij de eerste zes eindigen om Europees voetbal te halen", besluit de oud-trainer van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen