Babel laat uit respect voor Fulham geïnteresseerde clubs wachten

19 maart 2019, 08:20

Clubs staan in de rij voor Ryan Babel, maar de 32-jarige aanvaller wacht met het nemen van een beslissing. Eerst wil hij weten hoe het komt met Fulham, dat bijna gedegradeerd is uit de Premier League.  "Uit respect voor Fulham voer ik later pas gesprekken, als er duidelijkheid is over de sportieve toekomst van de club", zegt Babel, die in Londen over een aflopend contract beschikt.

Zijn zaakwaarnemer Winny Haatrecht hing al met diverse clubs aan de lijn. "Maar ik wil me nu op het sportieve focussen bij het Nederlands elftal en Fulham. Daarna is er nog genoeg tijd om alle aanbiedingen naast elkaar te leggen", is Babel duidelijk in gesprek met De Telegraaf.

De oud-Ajacied verruilde in januari Besiktas voor Fulham. Ondanks de naderende degradatie, staat Babel achter zijn transfer. Hij noteerde twee doelpunten en drie assists in negen wedstrijden. "Met het oog op de EK-kwalificatie in maart en de halve finale van de Nations League in juni was en is het zaak om veel te spelen en fit te blijven. Dat is gelukt. Ik voel me sterk."

Deze week staan voor Babel de EK-kwalificatiewedstrijden van Oranje met Wit-Rusland (donderdag) en Duitsland (zondag) op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen